Laboratori mjekësor Analiza – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

Laboratori mjekësor Analiza

Laboratori Analiza, falë stafit profesional dhe pajisjeve moderne, është i orientuar në biokimi, hematologji, mikrobiologji dhe hispatologji. Në këtë laborator, që për adresë ka bulevardin Dëshmorët e Kombit në Prishtinë, kryhen analiza për hormone, vitamina, infeksione, autoimunitet, tumor marker, strisho dhe biopsi. Kryen edhe teste antigjen për Sars CoV-2 dhe rezultatet jepen brenda 20 minutave.

No products found for this website.

Lajmet e fundit