Maxi Market – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

Maxi Market

Marketet

Maxi në gjirin e saj ka disa markete e disa supermarkete. Për llojin e supermarketeve, është i pari në Kosovë i krijuar për t'u ofruar klientëve çdo gjë në një vend. Ka disa pika në Prishtinë, ndërkohë që është i pari edhe në tregun online. Klientët mund të zgjedhin të porosisin online dhe produkti do t'u shkojë në shtëpi, në të gjithë territorin e Kosovës. Pika më e njohur e marketit, është ajo në qendër të Prishtinës, në rrugën "Rexhep Luci", ndërkohë supermarketi ndodhet në Zonën Industriale të Prishtinës. Për të porositur online në Maxi, vizito: https://www.maxiks.shop/    

Lajmet e fundit