Medical Laboratory Services – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

Medical Laboratory Services

Poliklinika Medical & Laboratory Services me bazë të Ulpianë përballë Gjykatës për Kundërvajtje, kryen çdo test laboratorik duke diagnostikuar me saktësi problemet shëndetësore të pacientëve dhe për t'i mbajtur të përditësuar me shëndetin dhe dietën. Poliklinika e themeluar më 2012, në shumë raste për pacientët e saj ofron edhe shërbime falas si konsultimin për dieta, matjen e presionit të gjakut, rekomandim të terapisë e të tjera. Profesionistë të angazhuar në këtë poliklinikë kryejnë ekzaminimin e saktë laboratorik dhe rekomandojnë terapi pa pasur nevojë të kryeni vizita të tjera në qendra shëndetësore.

No products found for this website.

Lajmet e fundit