Meridian Express – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

Meridian Express

SuperMarkete

Meridian Express është rrjeti i dyqaneve me pakicë, relativisht të vogla, por që synim ka shërbimin e klientëve nëpër lagje, pa pasur nevojën të përdorin veturat për të shkuar në qendra të mëdha. Meridian Express është prezent me 39 dyqane në tetë qendra: Prishtinë, Ferizaj, Mitrovicë, Gjakovë, Gjilan, Pejë, Prizren dhe Fushë-Kosovë. Ky rrjet ku mund të gjenden produkte ushqimore dhe joushqimore synon që të shërbejë konsumatorët e saj në çdo lagje, duke kursyer kohën e tyre. Në disa prej pikave, gjendet edhe këndi i ushqimit në formë të restorantit. Është themeluar në vitin 2012.

No products found for this website.

Lajmet e fundit