Neptun – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

Neptun

Dyqani Neptun llogaritet si zinxhiri më i madh i shitjeve me pakicë të pajisjeve elektronike. U themelua më 1993 në Shqipëri dhe sot është i shtrirë edhe në Kosovë, Maqedoni të Veriut, Serbi dhe në Mal të Zi. Neptun Kosova është pjesë e grupit Balfin dhe degë e Neptun International. Në Kosovë ka disa pika shitëse, e vetëm në Prishtinë dy. Pika ka edhe në Fushë-Kosovë, Pejë, Gjilan, Ferizaj, Prizren, Klinë, Suharekë, Lipjan, Mitrovice, Vushtrri dhe Podujevë. Fokusi i kompanisë është te konsumatori, kombinimi i qëndrueshëm i vlerave, shumëllojshmëria e produkteve dhe shërbimi i mirë. Për të porositur online në Neptun, vizito: https://www.neptun-ks.com/

Lajmet e fundit