NLB – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

NLB

Banka

Banka NLB është ndër më të suksesshmet në Kosovë, falë eksperiencës dhe njohurive të gjëra në zhvillimin e sektorit bankar. NLB në Kosovë është pjesë e NLB Group, rrjetit më të madh në rajon. NLB (Nova Lubljanska Banka) është themeluar më 1994 në Slloveni dhe sot është e shtrirë pos në këtë vend, edhe në Bosnjë-Hercegovinë, Serbi, Mal të Zi, Maqedoni dhe natyrisht në Kosovë. Kapitali i këtij grupi arrin në mbi 280 milionë euro dhe ka rreth 9.000 të punësuar në të gjitha këto vende. Në Kosovë ka 34 degë nëpër komuna të ndryshme, ndërkohë mbetet e përkushtuar për të sjellë çdo herë risi në produke dhe në shërbime, si për klientët privat ashtu edhe për bizneset.

Lajmet e fundit