Olive Laboratory – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

Olive Laboratory

Olive Laboratory me bazë në Prishtinë është qendra më e madhe diagnostike në vend dhe ndër më të mëdhatë në rajon. Olive është e pajisur me aparaturat më të sofistikuara duke u bazuar në metodat më të avancuara dhe kryen çdo lloj analize, përfshirë edhe për COVID-19. Kjo qendër garanton siguri në rezultatet mjekësore, ka të angazhuar mjekë të diplomuar në vend dhe jashtë si dhe kryen monitorim në distancë, duke iu mundësuar pacientëve për të marrë raportet mjekësore dhe laboratorike. Në këtë qendër kryhen teste nga biokimia, hematologjia, serologjia, endrokrinologjia, imunologjia, tumormarkeri, elektroliti, biokimia pediatrike, biokimia geriatrike, alergologjia, metabolizmi dhe testi i intolerancës. Nga mikrobiologjia kryhen testet për virusologji, parazitologji e bakteriologji, kurse nga patologjia kryhen testet për biopsi, citologji dhe paptest. Punon çdo ditë të javës dhe gjendet në lagjen Kalabria.

No products found for this website.

Lajmet e fundit