Laboratori ProLab – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

Laboratori ProLab

Laboratori Prolab është themeluar në vitin 2010 në Prishtinë. Si laborator biokimik-klinik ofron informata shumë të vlefshme për diagnozën, prognozën, preventivën apo trajtimin e sëmundjeve te ndryshme. ProLab ka pajisje të avancuara e staf profesional, kryen shërbime të shpejta si dhe i ofron rëndësi kostos së pacientit. Ky laborator ka partneritet me laboratorin CERBA në Francë, një nga laboratorët referent sot ne mbarë botën. Punon çdo ditë pos të dielave dhe gjendet në rrugën "Mark Dizdari" në Prishtinë.

No products found for this website.

Lajmet e fundit