Spar Kosova – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

Spar Kosova

Marketet

SPAR Kosova i licensuar ekskluzivisht që nga viti 2018 nga SPAR ndërkombëtar, ofron përvojë të mirë të blerjes përmes përkushtimit në freski, përzgjedhje, cilësi dhe nivel të lartë të shërbimit për konsumatorët. SPAR Kosova në të gjitha pikat e shitjes vepron sipas standardeve europiane të cilat funksionojnë mbi ofrimin e produkteve më cilësore.   Për të porositur online në SPAR Kosova, vizito: https://shop.spar-kosova.com/

Lajmet e fundit