Spitali Fati im – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

Spitali Fati im

Është një prej qendrave mjekësore si adresë e përhershme për gratë që duan të bëhen nëna. Me disa pika në tri qytete të Kosovës, si Prishtinë, Prizren e Gjakovë, kjo qendër duke u bazuar në aftësitë profesionale të stafit dhe të bashkëpunëtorëve profesionalë nga Perëndimi, ofron mundësitë për trajtim të infertilitetit bashkëshortor përmes Teknikave të Reproduksionit të Asistuar si IUI-Intra Uterine Insemination, TFAM - Teknikat e Frytnimit te Asistuar Mjekesor. Disponon infrastrukturë dhe pajisje moderne. Në Prishtinë i ka tri pika, derisa në Prizren e Gjakovë nga një. Në pikën në Çagllavicë, kryhen edhe lindjet. Po ashtu, në këto pika mund të kryhen analiza të llojllojshme.

No products found for this website.

Lajmet e fundit