American Clinic – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

American Clinic

Klinika Amerikane Dr. Behar Kusari, gjendet në kilometrin e tretë të magjistrales Prishtinë - Ferizaj. Falë stafit profesional e infrastrukturës së fjalës së fundit, ofron shërbime të specializuara në Gjinekologji-Obstetrikë, Infertilitet, Kirurgji e Përgjithshme, ORL, Laborator Embriologjik, Laborator Biokimik dhe Dermatologji. Kjo klinikë trajton të gjitha rastet e infertilitetit femëror dhe mashkullor duke vënë në përdorim pajisjet më të sofistikuara për këtë lloj kure. Njësia e reprodukimit të asistuar përmban hapësira luksoze dekorative të pritjes, salla operative dhe laboratoriume bashkëkohore embriologjike dhe andrologjike. Në këtë klinikë kryhen edhe lindje.

No products found for this website.

Lajmet e fundit