TEB – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

TEB

Banka

Banka komerciale TEB operon në Kosovë nga janari i vitit 2008 dhe sot është e shtrirë në të gjitha qendrat e mëdha të vendit. Me kapital 24 milionë euro, kjo bankë llogaritet si më e madhja në vend. Aksionarë të saj janë banka turke TEB dhe BNP Paribas Fortis, bankë franceze që vlerësohet ndër më të mëdhatë në Evropë. Pronësia është e ndarë 50 me 50. TEB në Kosovë ofron më dhjetëra produkte, e gjithnjë është lidere në inovacion, duke ofruar për klientët privatë dhe të biznesit mundësi të ndryshme bankimi. Bashkëpronari i TEB Sh. A., BNP Paribas është lider evropian në shërbime bankare dhe financiare dhe është një ndër bankat më të fuqishme në botë sipas Standard and Poor’s. Grupi është prezent në 85 vende të botës me më shumë se 168,000 të punësuar, duke përfshirë 129,500 në Evropë.

Lajmet e fundit