Telkos – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

Telkos

Telkos L.L.C është kompani kabllore e shtrirë në gjithë vendin. Ofron kanale vendore e të huaja, pako sportive dhe internet me shpejtësi të ndryshme. Punon me moton "Ne vijmë me shpejtësinë e dritës!". Telkos është e vetmja që ka rrjet të tërësishëm me fije optike, që garanton cilësi e shpejtësi. Rrjeta e kësaj kompanie është pasive dhe nuk ndikohet nga intereferimi i pajisjeve tjera. Pos shitjes së pakove televizive, kur përfshihen edhe ato sportive dhe interneti, ofron edhe kyçje falas dhe përkrahje profesionale.

No products found for this website.

Lajmet e fundit