VitaLab – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

VitaLab

Në laboratorët e VitaLab, në Prishtinë dhe Podujevë, kryhen me dhjetëra lloje të testeve molekulare. Puna profesionale dhe përdorimi i teknologjisë së fundit mundësojnë përpikërinë e rezultateve të të gjitha llojeve të analizave laboratorike. Laboratori VitaLab përveç që është i licencuar nga Ministria e Shëndetësisë për testet RT PCR për Sars-Cov-2, këtë teknologji e përdorë edhe për analiza të tjera. Intoleranca nga Laktoza, Human Papilloma, Faktorët nga II deri VIII, Fibroza Cistike, janë vetëm disa nga testet që kryhen përmes teknologjisë së PCR-it në VitaLab. Në Prishtinë gjendet në rrugën "Muslim Mulliqi", Ulpianë, kurse në Podujevë në rrugën "20 Qershori", përball spitalit.

No products found for this website.

Lajmet e fundit