Viva Fresh – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

Viva Fresh

SuperMarkete

Viva Fresh Store është rrjeti më i madh i hipermarketeve në vend, me gati 100 pika në 30 qytete. Viva Fresh Store sot u shërben klientëve me 3 lloje të marketeve, "A" që janë më të mëdhenjtë, "B" mesatar dhe "C" markete familjare. I nisur si një biznes familjar në fund të viteve '80, sot kjo kompani është lidere në tregun e shitjes me pakicë të produkteve ushqimore, higjienike, pastaj të tekstilit për fëmijë, femra, meshkuj, pastaj këpucë, tekstil shtëpiak dhe shumë produkte tjera. Pika e parë e zinxhirit Viva Fresh Store është hapur më 2003 në Ferizaj, për t'u zgjeruar më pas në gjithë vendin. Edhe sot pika në Ferizaj mbetët si vulë e kësaj kompanie, duke qenë se është më e madhja në vend nga hipermakrketet me mbi 12.000 metra katrorë, 23 arka e mbi 30.000 produkte. Selinë kryesore e ka në Prishtinë, në Veternik.

No products found for this website.

Lajmet e fundit