Xiaomi Redmi 9 – ku e gjeni më së liri

16.05.2022

Shperndaje:

Modeli Redmi 9 i Xiaomit është ndër më popullorët, por jo rastësisht. Është telefon i lirë dhe i krahasueshëm në specifika me telefona shumë më të shtrenjtë të brendeve të tjera. Shpesh edhe më i mirë.

Xiaomi Redmi 9 mund të gjeni në shumë vende në tregun online dhe platforma SaKushton i ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre.

Telefonin më të lirë Redmi 9 e gjeni në Aztech. Ka 2GB Ram dhe 32 GB memorje të brendshme. Kushton 119 euro.

Modelin e njëjtë me performanca të njëjta në Gjirafa50 mund ta porosisni për 138.50 euro, e në Neptun për 139 euro.

Në PemaMall, modelin Redmi9 me 2GB Ram dhe 32 memorje të brendshme mund ta blini për 159 euro.

Telefonin më të shtrenjtë të këtij modeli, e gjeni në Aztech. Kushton 199 euro dhe ka 3 Gb Ram dhe 32 memorje të brendshme. Ofrohet me ngjyrë të gjelbër të çelët.


Për të parë më shumë specifika, kliko KËTU