A ka më shumë prapa ofertës Kujtesa?

08.01.2021

Shperndaje:

Prishtinë, 8 Janar – Operatori i Internetit dhe televizionit digjital Kujtesa qysh nga fundi i vitit ka filluar me ofertën për tre muaj falas për kontratë tre vjeçare, një ofertë që nuk ka shumë kushte apo ndryshim të çmimit për ndonjë shërbim tjetër. Çka është e re në këtë ofertë për ndryshim të ofertave më të hershme është se tre muaj pa pagesë nuk janë brenda vitit por brenda 15 muajve.  Gjkithashtu pagesa nuk kërkohet të bëhet avans.

Me këtë ofertë që mesatarja mujore për një vit ështê 9.59 Euro në muaj që është edhe oferta më e lirë në treg për momentin. 

Sipas analizave tona kjo ofertë e Kujtesa del më e lirë edhe se oferta e Telkos e cila ka vetëm Internet dhe ka pagesë prej 10 eurove në muaj.

Shiko krahasimin e çmimeve këtu