main

Spitali Lindja

I themeluar më 1996 në Podujevë, Spitali fillimisht u koncentrua në shërbimet e Gjinekologjisë, Kirurgjisë, Internos, si dhe në kryerjen e analizave. Sot Spitali Lindja, me bazë bë Veternik, Prishtinë, ofron shërbime nga Gjinekologjia, Urologjia, Pediatria, Rentgeni, analiza të ndryshme nga Laboratori Biokimik si dhe në bashkëpunim me ekipin e njohur nga Turqia TupBebek-Istambul shërbimet e in-Vitro Fertilizimit (IVF). Në këtë spital kryhen me qindra lindje brenda vitit dhe është qendra e parë shëndetësore private, ku pas luftës janë kryer operacionet dhe lindjet.