main

UBT Laboratory

Në kuadër të univerisetit UBT dhe në mesin e shumë laboratorëve për fusha të ndryshme, është edhe ai për shëndetësi. Në kuadër të Poliklinikës ka të licencuar laboratorin më bashkëkohor që punon sipas standardeve të njohura ndërkombëtare, për të bërë testime me metodën RT-PCR dhe testime serologjike për COVID-19. Laboratori gjendet në rrugën "Ibrahim Rugova", në Zonën Ekonomike, Konjuh-Lipjan.