Prepaid Ipko vs Vala, Cili ma i mirë?

06.01.2021

Shperndaje:

Prishtinë, 6 Janar Vala me çmim 4.99 Euro jepë më shumë minuta kombëtarë, më shumë sms kombtarë, por 1GB më pak internet se sa IPKO me një çmim të përafërt prej 4.95 Euro. Te dy ofertat validitetin e kane 30 ditë.

Për një person të cilit i mjaftojnë 3 GB internet 4G në muaj oferta e Vala do të jetë më profitabile se sa ajo e IPKO-s. MIrëpo për përdorues të Internetit Vala ka një ofertë tjetër me të cilën për 4.99 ofron 6 GB Internet, por me asnjë minutë pa pagesë për bisedë në rrjetin IPKO.   

Më poshtë Sakushton ka krahasur ofertat e IPKO dhe Vala prepaid: