main

Shërbime mjeksore

Ampulle Impenen

6

Njësia:

500+500mg. Injeksioni i imipenemit dhe cilastatinës përdoret për të trajtuar disa infeksione serioze të shkaktuara nga bakteret, përfshirë endokarditin (infeksion i rreshtimit të zemrës dhe valvulave) dhe traktit respirator (përfshirë pneumoninë), traktit urinar, barkut (zona e stomakut), gjinekologjike, gjak, lëkurë , kockave dhe infeksioneve të kyçeve.

Shitësit më të lirë
Rexall Pharmacy 6.00
Green Pharmacy 8.40
Mentha Pharm 8.60

Lajmet e fundit