main

Teknologji

Pako Internet

9.59

Njësia: 1euro-per-muaj

Kujtesa Internet- 9.99 EUR deri 100Mbps, plus pako televizive. ArtMotion Internet- 11EUR 20Mbps Ipko- 15.30EUR 200Mbps për sekond, lidhja dhe modemi nga Ipko

Shitësit më të lirë
Kujtesa 9.59
Art Motion 11.99
Ipko 15.30

Lajmet e fundit