main

Shërbime mjeksore

Vitamina D

7.5

Njësia:

2000 IU. Vitamina D-3 ndihmon në thithjen e kalciumit dhe fosforit. Njerëzit mund të marrin Vitaminën D-3 përmes ekspozimit natyror në rrezet e diellit. Vitamina D-3 përmirëson shëndetin e përgjithshëm.

Shitësit më të lirë
Rexall Pharmacy 7.5
Mentha Pharm 7.60
Green Pharmacy 11.50

Lajmet e fundit