Organizues për enë, çelësa, kabllo e shumëçka tjetër – ku i gjeni më së liri

21.01.2024

Shperndaje:

Nuk ju mjaftojnë vetëm raftet apo dollapët për të qenë gjërat e juaja  të gjitha “në vijë”.

Në tregun online gjeni organizues të ndryshëm, për shumëçka, si për enë, çelësa, kabllo, rroba, këpucë e të tjera.

Platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre.

Organizuesin më të lirë e gjeni në marketin online 75Mall. Është për kabllo. Mund t’ju shërbejë për kabllon e kompjuterit apo ndonjë tjetër në dhomë. Pra bëhet fjalë për pjesën tepricë të kabllos. E gjeni për vetëm 1 euro.

Në këtë market gjeni edhe çantë organizuese si dhe organizues për enë. Pra ajo pjesa që futet në dollap dhe i ndani lugët, thikat e pirunët. Copa është 1.20 euro me zbritje.

Gjeni edhe organizues në formë të kutive, me fijoka, por edhe me “kate”. Mund t’ju shërbejnë për sende të imëta t’i hiqni nga rruga apo edhe për të ndarë produktet ushqimore, për shembull patatet e qepët. Të gjitha i gjeni në 75Mall me çmim 1.45 euro.

Për 1.99 euro gjeni organizues tavoline, pastaj për buzëkuq dhe për çelësa. Kjo e çelësave është një lloj varëse që e varni diku dhe nëpër xhepat dhe kapëset që ka i vendosni çelësat e gjërat tjera të imëta.

Organizues gjeni edhe në Jysk, por kryesisht për rroba. Më të lirin e gjeni për 7 euro, kurse më të shtrenjtin për 20 euro.

Për të parë më shumë, kliko KËTU