main

Shërbime mjeksore

Vitamina C

2.8

Njësia:

1000 mg Vitamina C funksionon në të gjithë trupin pasi rrit imunitetin, ndihmon në shkurtimin e periudhave të sëmundjes, zvogëlon simptomat e ftohjeve dhe shpejton shërimin e plagëve. Swanson Premium Swanson Buffered Vitamina C me Bioflavonoids 500 mg 100 Caps.

Shitësit më të lirë
Mentha Pharm 2.80
Rexall Pharmacy 2.90
Green Pharmacy 3.50

Lajmet e fundit