main

Shërbime mjeksore

Calcium, Magnez, Zinc

11.5

Njësia:

Shtesat e kalciumit, magnezit dhe zinkut përmbajnë tre lëndë ushqyese që mund të mbështesin shëndetin e kockave, gjendjen shpirtërore, imunitetin, kontrollin e sheqerit në gjak dhe cilësinë e gjumit.  

Shitësit më të lirë
Rexall Pharmacy 11.50
Mentha Pharm 11.80
Green Pharmacy 13.80

Lajmet e fundit